Termeni si conditii

Prin accesarea si utilizarea (incluzand navigarea si cumpararea produselor) de pe site-ul www.zeusnutripower.ro, care este operat de societatea SC Zeus Nutripower SRL, cu sediul in Blvd. Iuliu Maniu, Nr. 61, Bucuresti, sector 6 sunteti obligat sa respectati termenii si conditiilor enuntatate in cuprinsul prezentului document.

Administratorul site-ului www.zeusnutripower.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui, in orice moment unii termeni sau conditii de utilizare, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest web site.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date. (Preturi eronate, lipsa stoc, etc).

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SC Zeus Nutripower SRL (www.zeusnutripower.ro) sunt reglementate oficial de OUG34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 14 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă, pentru produse, de la data primirii lor de către consumator.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. SC Zeus Nutripower SRL (www.zeusnutripower.ro) nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul www.zeusnutripower.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.zeusnutripower.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.